250 hostí na svadbe počas pandémie? Pozrite sa, ako obišli nariadenia

Nevesta Roma Popat a ženích Vinal Patel si povedali svoje áno prostredníctvom video odkazu v Braxted Parku, nádhernom vidieckom dome v Chelmsforde v Essexe, aby mohli prísť všetci ich priatelia a rodina.

Kreatívny pár zorganizoval prvú britskú svadbu „drive-in“ v súlade s Covidom, aby obišli limit hostí. 250 ľudí sledovalo obrad zo svojich áut na veľkej obrazovke. Potom, čo si povedali svoje áno, nevesta Roma Popat a ženích Vinal Patel navštívili golfové ihrisko a mávali, rodine a priateľom v zaparkovaných autách.

Počas štvorhodinovej hinduistickej svadby si hostia mohli objednať jedlo z vyhradenej webovej stránky, ktoré im doručili čašníci. Ďalších 300 hostí z celého sveta si prostredníctvom odkazu na video pozrelo aj živé zábery. Podľa oficiálnych vládnych nariadení sa svadobnej oslavy nemohlo zúčastniť viac ako 15 osôb.

Marketingová riaditeľka Roma zo Southgate v severnom Londýne informovala, ako sa ona a IT konzultantka Vinal, mali pôvodne vziať v apríli. Na základe prísnych opatrení, prijali ťažké rozhodnutie odložiť svadbu na október.

Roma uviedla. „V tom čase sme nechápali závažnosť situácie a stále sme dúfali, že by sme mohli usporiadať svadbu pre 700 hostí, ako sa pôvodne plánovalo. Veľa členov z našej rodiny a priateľov hovorilo, že by chceli sledovať náš obrad v pohodlí svojich záhrad.

Potom sme si povedali, prečo namiesto toho nevykonať svadobný obrad spôsobom, ktorý je v súlade s pravidlami Covid?“

„Obaja pochádzame z veľkých rodín. Znamenalo to, že každý z nás by musel pozvať iba najbližšiu rodinu. Nesedelo nám, že v náš veľký deň nebude pri nás celá rodina a priatelia. Chceli sme to osláviť aj s nimi. Mali sme dve veľké obrazovky, ktoré vysielali celý obrad. Hostia sedeli celý čas v autách a po obrade všetci trúbili a povzbudzovali nás. Bolo to neuveriteľné.“

,,Obaja sme mali ten najúžasnejší deň a dostali sme toľko telefonátov a správ od hostí, ako sa im zážitok páčil, a vďaka tomu sa cítili byť súčasťou nášho dňa. Pre nás to bolo veľmi dôležité, aby s nami v tento deň bola celá rodina a priatelia. Je to deň, na ktorý nikdy nezabudneme. Nechceli sme dovoliť, aby nám Covid zabránil vziať sa.“

Zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “250 hostí na svadbe počas pandémie? Pozrite sa, ako obišli nariadenia”