sobota, 27 júla, 2024

Po 40-hodinovom utrpení žena konečne porodila. Keď sa na ňu lekár pozrel, zalapal po dychu…

Vďaka úspechom modernej medicíny sa lekári môžu pripraviť takmer na akékoľvek prekvapenie spojené s tehotenstvom žien. Väčšina komplikácií a zdravotných problémov matky aj dieťaťa je možné vopred indikovať, vďaka čomu si dokážu lekári poradiť s väčšinou náročných situácii. 

Niektorí rodičia sa zámerne nechcú dozvedieť pohlavie ich dieťatka, iní sa chcú nechať prekvapiť, no existujú aj tí, ktorí úplne odmietajú kontrolné návštevy ultrazvuku.

Pre Nicole Zizemer bolo jej prvé tehotenstvo niečim, z čoho mala obrovský strach. Našťastie, všetky testy výsledkov nasvedčovali tomu, že pôrod prebehne bez väčších komplikácií.

Manželia Zizemerovci boli prívržencami takzvaného prirodzeného pôrodu, čo znamenalo, že kvôli nežiaducim rizikám vonkajších zásahov sa žena rozhodla ísť len základnú zdravotnú kontrolu.

Napríklad, Nicole nikdy nebola na ultrazvuku. Rozhodla sa rodiť doma, v spoločnosti skúsenej pôrodnej asistentky. Podľa všetkých informácii sa malo dieťatko narodiť 30. januára. Osud mal však iné plány…

29.decembra, mesiac pred plánovaným pôrodom, žene odtiekla plodová voda. Domáci pôrod v tejto situácii neprichádzal do úvahy a tak sa ju jej manžel Matt rozhodol vziať do nemocnice.

Cesta, ktorá zvyčajne trvala niekoľko minút im v ten deň zabrala dobré 2 hodiny: cesty boli totiž zasypané snehom!

O niečo menej ako dva dni strávila žena na operačnej sále. Lekári totiž museli bojovaťo život matky aj dieťaťa.

Keď sa im s úľavou podarilo zachrániť malú Blakeley Faith, zistili, že Nicole čakala dvojičky. To prekvapilo aj samotných lekárov, nehovoriac o rodičoch.

Keďže Nicole nikdy predtým nepodstúpila vyšetrenie ultrazvukom, na nič podobné nebola pripravená. Lekári už nechceli nechať nič na náhodu a o hodinu neskôr ležal malý Cade Matthew hneď vedľa svojej sestričky.

Podarilo sa im odviesť ohromnú prácu a len vďaka nim Nicole porodila 2 zdravé deti bez toho, aby sa niekomu niečo stalo.

Manželia si vôbec nepripúšťali, že by sa im podarilo na svet priviesť dvojičky.

Nicole a Matt sú šťastní, no pripúšťajú, že teraz musia urobiť množstvo zmien týkajúcich sa ich plánov. Svoje dvojičky však považujú za dar z nebies. „Nebesá nám ukázali, že všetko sa deje podľa nášho Pána Boha,“ povedala mladá mamička.

Rodinke prajeme veľa zdravia a množstvo šťastne strávených chvíľ v rodinnom kruhu.

zdroj:videoboom.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights