Toto dieťa sa narodilo v 22.týždni tehotenstva a prežilo! Tu je video z jeho „promócie“

Cullen Potter z Alabamy prišiel na tento svet v 22. týždni tehotenstva. Pred samotným narodením jeho matka Molly strávila 3 týždne v nemocnici, v dôsledku rizikového tehotenstva.

Lekári jej povedali, že dieťa malo len dvojpercentnú šancu na prežitie. Okrem toho oboch rodičov vystrašili, keď im prezradili, že dieťa zostane postihnuté, aj v prípade, že by prežilo!

Jeho rodina sa však rozhodla nevzdávať a verila. Budúci otec Robert telefonoval so 16 nemocnicami v 3 štátoch, aby našiel tú, kde im môžu poskytnúť starostlivosť o predčasne narodené dieťa.

V minulom roku si pár prešiel dvoma potratmi, preto sa tentokrát rozhodli, že urobia všetko pre to, aby ich dieťa konečne dostalo šancu na život.

Molly bola teda prevezená do inej nemocnice, kde podstúpila cisársky rez.

Statočný chlapec, ktorý vážil len 400 gramov, využil všetky svoje šance a dokonca oslávil aj „absolvovanie“ jednotky intenzívnej starostlivosti.

Malý Cullen teraz váži 2,5 kg a všetky vážne problémy aj choroby sa mu vyhýbajú oblúkom. Po 160 dňoch v nemocnici sa mohol predčasne narodený vojak konečne vrátiť do skutočného domova.

Pri tejto dôležitej udalosti mu pripravili hotový ceremoniál. Obliekli ho do talára pre absolventov a previedli ho chodbou v pozadí slávnostnej hudby.

Stačí si pozrieť nasledujúce video!

Chlapca možno vidieť v sprievode sestry Jebel Barbour, ktorá sa o neho starala počas celej tej doby na oddelení intenzívnej starostlivosti.

Hrdá matka Molly povedala, že aj napriek všetkému bol chlapček dokonalý v každom ohľade:

„Keď sa narodil vážil 400 g. Teraz je už v poriadku. Nikdy sa nevzdávajte. Nikdy. Bojujte až do konca!

V nemocnici, kde súhlasili s mojím prijatím, mi podarovali nádej na šťastie.

Týmto deťom veria a dávajú im šancu na úspech, ktorý si neskutočne zaslúžia. Modlím sa, aby takýchto príbehov bolo čo najviac.

Nášho syna milujeme a nepochybujeme o tom, že na neho čaká skvelá budúcnosť.“

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Toto dieťa sa narodilo v 22.týždni tehotenstva a prežilo! Tu je video z jeho „promócie“”