sobota, 27 júla, 2024

Žena stretáva svojho biologického otca po 35 rokoch. Pozrite si jej reakciu

35-ročná žena menom Alicia sa vždy zaujímala o to, ako vyzerá jej biologický otec. Nepodobala sa na nikoho z rodiny a vždy snívala o tom, že ho jedného dňa stretne.

Príbeh o tom, ako sa Aliciina mama a otec stretli, siaha ďaleko do minulosti. S niekoľkými priateľmi sa vybrala na výlet do Mikronézie, na ostrov Guam, kde bola umiestnená Aliciina matka, ktorá slúžila v námorníctve. Dvojica si spolu užila nejaký čas, no potom sa museli rozdeliť. Čoskoro nato si Aliciina mama uvedomila, že je tehotná, no nepodarilo sa jej kontaktovať otca, no aj tak sa rozhodla si dieťa nechať.

https://www.instagram.com/p/CQZba51JPXk/?utm_source=ig_web_copy_link

V priebehu rokov bola Aliciina zvedavosť väčšia a väčšia. Naozaj chcela stretnúť svojho otca, ktorý ani nevedel, že existuje. Myslela si, že testovanie DNA s najkomplexnejším rozpisom predkov, bol dobrý začiatok. Prvýkrát zisťovala dáta v roku 2018, ale neexistovali žiadne údaje o tom, že by niekto zdieľal jej DNA. Alicia sa rozhodla stránku znova skontrolovať až vo februári 2020. Na jej prekvapenie tam bol niekto, kto zdieľal 50 % jej DNA. Mohol by to byť otec, ktorého toľko rokov túžila stretnúť?

„Vedela som, že mu musím poslať správu s vedomím, že interakcia môže byť dobrá alebo zlá. Veľmi som sa bála. Bála som sa odmietnutia. Čo keby mal rodinu, čo keby už mal deti. Toto sú informácie, ktoré môžu zničiť životy a rodiny. Napísala som mu správu. Muselo to byť dokonalé. Poslala som ho niekoľkým priateľom, ktorí mi ho pomohli upraviť a nakoniec som ho odoslala. A potom som čakala. Bolo to DLHÉ čakanie,“ spomínala Alicia.

https://www.instagram.com/p/CBMlOkmprsi/?utm_source=ig_web_copy_link

,,Takmer po 24 hodinách odpovedal. Neverila som tomu. Ako si viete predstaviť, bol zmätený a chcel pochopiť, čo sa všetko stalo. Chcel vedieť, kde som sa narodila a kto bola moja mama.“ Alicia mu všetko vysvetlila a on ju túžil stretnúť rovnako ako ona jeho. Pravidelne hovorili na FaceTime predtým, ako sa osobne stretli v júli 2020.

„Táto skúsenosť bola viac, ako som si vo svojich najdivokejších snoch dokázala predstaviť. Privítali ma v ich rodine a komunite s otvorenou náručou. Počas nášho úplne prvého telefonického rozhovoru som dostala túto otázku. Čo od toho všetkého očakávam. Úprimne, rada by som ťa len spoznala a možno mala s tebou vzťah a možno aj s tvojou rodinu. Ale ak to nie je niečo, o čo by si mal záujem, pochopím to. Viem, aké je to citlivé pre všetkých zúčastnených. Som len vďačná, že si mi dal príležitosť hovoriť s tebou,“ vysvetlila Alicia.

,,Dal mi šancu. Dal mi príležitosť spoznať ho, a potom otvoril svoje srdce a svoj domov, a umožnil mi spoznať zvyšok jeho rodiny. A za túto príležitosť budem navždy vďačná.“

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights