Babička si opäť obliekla svadobné šaty, aby oslávila 70 rokov manželstva s manželom

„Moje šaty boli špeciálne, milovala som ich, takže som si ich nechala celé tie roky. Bolo skvelé ich znova nosiť a zabávali sme sa pri spomienkach na náš svadobný deň,“ povedala Nancy Lubbers. 87-ročná žena pózovala so svojím manželom Melvinom (91) počas fotografovania, ktoré im zaplatila ich vnučka.

Manželstvá nedefinujú , ako veľmi sa pár miluje, najlepším ukazovateľom sú roky, ktoré spolu zdieľali, a všetko, čím si prešli . 

Ale tento výnimočný deň, keď sa dvaja ľudia rozhodnú spojiť svoje životy, znamená veľa pre tých, ktorí sa potom stanú manželmi, a aj keď od toho dňa uplynuli desaťročia, budú si ho naďalej vo svojich srdciach vážiť.

Nancy Lubbers (87) a jej manžel Melvin (91 ) sa v mladosti stretli na klzisku, keď mala iba 16 rokov. Potom sa do seba zamilovali a nechceli tráviť život ďaleko od seba. Zosobášili sa v roku 1952.

Nemali medové týždne, pretože Melvina čoskoro povolali, aby sa zúčastnil  vojny a strávil tam 8 mesiacov.

Od zloženia sľubu lásky v kostole uplynulo 70 rokov a duchom sú stále rovnako mladí ako v deň svadby .

Ich vnučka Anna pracuje ako fotografka a pomyslela si, aké by bolo úžasné dať im na svadbu fotenie, ktoré nikdy nemali, a splniť si tak ich sen. Obaja sa na túto príležitosť pripravili, Melvin si obliekol armádny kostým a Nancy si obliekla svadobné šaty, ktoré mala celé tie roky.

“ Moji starí rodičia majú zo svadobného dňa len pár fotiek. Napadlo ma odfotiť babku v jej šatách, potom moja mama Melissa našla dedkov outfit z armády v kórejskej vojne, aby si ho obliekol aj on ,“ povedala Anna, ako informoval People .

Tento rozkošný pár, ktorý sa usmieval a hľadel na seba zamilovanými očami, akoby po prvý raz, pózoval v záhrade svojho domu pred fotoaparátom , aby si vážil všetky spoločné roky a svoju lásku, ktorá nikdy nekončí.

Biele šaty vyzerali na Nancy úžasne , rovnako ako v jej svadobný deň, a pomohli urobiť tento deň ešte dokonalejším, než by mohol byť . “ Moje šaty boli špeciálne, milovala som ich, takže som si ich nechala celé tie roky. Bolo skvelé si to znovu obliecť a bavili sme sa pri spomienkach na náš svadobný deň, fotenie bolo také zábavné ,“ povedala nevesta podľa People .

„ Bolo mi naozaj cťou, že som ho stále mohla nosiť ,“ dodala podľa webovej stránky , keď si Melvin zaspomínal na pekné spomienky , keď videl svoju manželku v jej šatách, ktorá vyzerala rovnako krásne ako kedykoľvek predtým.

S rodinou 5 detí, 12 vnúčat a 21 pravnúčat sa podelili o svoje tajomstvo zostať spolu tak dlho, čo môžu dosiahnuť len tí, ktorí sa milujú. “ Vždy sa navzájom rešpektujte, aj keď nesúhlasíte ,“ povedala Nancy, ako informovali People .

Dôkaz, že pravá láska neexistuje len vo filmoch.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Babička si opäť obliekla svadobné šaty, aby oslávila 70 rokov manželstva s manželom”