Na Internete spoznala svojho o 33 rokov staršieho MUŽA. Odmieta kritiku, že sú spolu iba pre peniaze.

„Vôbec ich za to neviním, aj mne by to napadlo ako prvé.  Keď nás však lepšie spoznajú, zistia, že sa k sebe hodíme. Máme rovnaký humor a veľa sa spolu nasmejeme.“ Takto vysvetlila predsudky voči jej vzťahu 23-ročná Allana Luke.

Sociálne siete dnes zohrávajú dôležitú úlohu pri budovaní vzťahov. Takých vzťahov pribúda, nie všetky však vytrvajú.

Allana Luke, 23-ročná kráska, sa zoznámila so svojim partnerom 56-ročným Jeffom Winnom cez Tinder. Odvtedy je vnímaná len ako zlatokopka, pretože jej priateľ je milionár.

Stretli sa v októbri 2020 a odvtedy tvoria nerozlučný pár. Pre kritiku sa netrápia a nedávno sa zasnúbili.

„Jeff nepopierateľne vyzerá staršie, čo pravdepodobne spôsobí, že ľudia okamžite prevracajú očami, keď nás spolu vidia. Môže byť starší, ale rozhodne je mladý srdcom. Predtým žúroval omnoho viac ako ja. Ja som pritom domased.”

Spojenie s Jeffom nebolo náhodné. Vždy ju priťahovali starší muži. Nemala záujem o nevyspelých chlapcov v jej veku. Preto zvýšila vekové rozpätie na Tindri z 25 na 60 rokov a na druhý deň stretla Jeffa. Jeho profilová fotografia ju ohúrila. Keď videla ako stojí pred svojim zámkom, zostala očarená. V profile uvádzal, že ho nedávno dokončil.

Tam sa aj prvýkrát stretli. Bolo to uvoľnené a zábavné. Súhlasila, že s ním pôjde nasledujúci týždeň do Marbelly, pretože práve dala výpoveď. Pracovala v cestovnej kancelárií.

Aj Jeff odmieta kritiku kvôli vekovému rozdielu, zasnúbením by podľa neho mala byť trochu potlačená stigma, že ide len o aféru. Jeff uviedol, že dlhé roky hľadal niekoho, kto je krásny zvonku aj zvnútra. Až sa mu to podarilo a našiel to v Allane. Aj predtým randil s dvadsiatničkami, ale jeho rodine sa to nepáčilo. U Allany to ale bolo iné. Videli, ako pozitívne ovplivnila jeho život.

Zdroj: upsoci.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Na Internete spoznala svojho o 33 rokov staršieho MUŽA. Odmieta kritiku, že sú spolu iba pre peniaze.”