Otec vyrobil chodítko pre svoje dieťa z rúrok a plechoviek. Nemali peniaze, aby si ho kúpili

Otcovia a matky budú vždy prví, ktorí budú podporovať svoje deti vo všetkých ich potrebách, a to aj v prípade, kedy nemajú peniaze. A čo je lepšie, ak sa to robí s láskou, citom a veľkou dávkou kreativity.

Príbeh tohto otca sa stal hitom na TikToku, keď ukázal video chodítka, ktorý si postavil z plechoviek od mlieka a PVC rúrok.

Na vytvorenie tohto detského chodítka sa použilo niekoľko PVC rúrok a plechoviek od mlieka. Zvyčajne ide o drahú záležitosť a táto rodina si to jednoducho nemohla dovoliť.  

Keďže však tento otec chcel predovšetkým potešiť svoju dcérku, rozhodol sa pustiť do práce a vyrobiť si domáce chodítko.

Otec tohto bábätka je talentovaný, pretože vo videu môžeme vidieť, že toto domáce chodítko je veľmi pevné. Dievčatko menom Ana sa vďaka tomu môže po dome pohybovať ľahko a bez problémov.

Stovky používateľov chválili otca za jeho kreativitu, zručnosť a talent.

Najdôležitejšie je, že Ana sa teraz bude môcť učiť chodiť bez problémov a bez toho, aby jej rodina musela míňať množstvo peňazí, ktoré si nemôžu dovoliť.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Otec vyrobil chodítko pre svoje dieťa z rúrok a plechoviek. Nemali peniaze, aby si ho kúpili”