sobota, 27 júla, 2024

Matka pozvala celú triedu svojej dcéry okrem jednej násilnickej spolužiačky: TAKTO TO ODÔVODNILA

Jedným z najhorších scenárov, ktorý môžu rodičia zažívať je vedomie, že ich dieťa je zranené. Škola by mala byť pre všetky deti a bezpečným miestom, kde sa môžu slobodne učiť a rásť, no mnohé deti namiesto toho zažili šikanu na vlastnej koži.

Nie každý sa o tom odváži hovoriť, napríklad zo strachu, a keďže v niektorých prípadoch školy nekonajú, mnohí rodičia robia to, čo považujú za najlepšie pre dobro svojich detí.

woman in blue and white dress holding umbrella                          unsplash

Jedným z príkladov je prípad matky, ktorá pozvala celú triedu svojej 7-ročnej dcéry na jej párty, okrem spolužiačky, ktorá ju šikanuje. Žena využila platformu Reddit, aby sa o túto skúsenosť podelila anonymne.

Podľa jej výpovede jej dcéra Payton navštevuje malú školu, kde je v triede 20 detí, vrátane dievčaťa, ktoré ju šikanuje. Matka o tom diskutovala s rodičmi na stretnutiach, ale situácia sa nijako nezlepšuje.

Jej mama posielala cez rodičov pozvánky všetkým spolužiakom, okrem nej.

selective focus photography of assorted-color balloons                       unsplash

„Zavolala mi matka toho druhého dievčaťa, aby sme sa o tom porozprávali a povedala, že jej dcéra teraz plače, pretože bola jediná, kto nebol pozvaný a všetci v škole hovoria o párty,“ uviedla žena sociálnej sieti. „Vysvetlila som jej, že jej dcéra nie je milá k mojej dcére, a preto ju nepozvali (matka to vie),“ dodala.

Matka dievčaťa však neodpovedala tak, ako očakávala. Tvrdila, že týmto rozhodnutím učí svoju dcéru byť „tyranom“ a „využívať svoje bohatstvo na získavanie priateľov“.

„Matka sa potom spýtala, či by sa jej dcéra mohla ospravedlniť, napísať Payton lisť a potom by sme to mohli všetko prehodnotiť. Povedala som jej, že to neurobíme, a stal sa z toho veľký problém zakaždým, keď ju vidím v škole,“ napísala žena na Reddite.

                          unsplash

Paytonina matka v tom istom príspevku uviedla, že jej dcéra sa niekoľkokrát vrátila domov s plačom, pretože jej spolužiačka veľmi zlá. Inokedy ju nenechala hrať sa s ostatnými dievčatami cez prestávku a zámerne ju nechala vonku, keď skákali cez švihadlo (prípad, ktorý videl aj učiteľ). Tiež ju prezývali „plačka“ a povedali jej, že nie je „pekná“ a že je príliš bacuľatá na to, aby bola roztlieskavačkou…

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights