sobota, 27 júla, 2024

Fotka chlapca s leukémiou nad záchodom dojala celý svet. TOTO SA STALO O pár mesiacov

Keď má dieťa vážnu chorobu, celá rodina si prechádza ťažkým obdobím, pretože zahŕňa komplikovanú liečbu a veľa neistoty.

V tejto súvislosti sa nedávno stal známy príbeh o matke, ktorá zdieľala niekoľko fotografií, na ktorých je vidieť, že jej malému synovi, ktorý sa liečil na leukémiu, pomáha jeho staršia sestra.

Toto je Beckett, malý chlapec, ktorému v roku 2018, keď mal 2 roky, diagnostikovali akútnu lymfoblastickú leukémiu. Odvtedy musel s touto chorobou bojovať v sprievode svojej matky Kaitlin a sestry Aubrey.

Malý Beckett nemohol vidieť svoju rodinu či priateľov a musel vydržať ťažké cykly chemoterapie, teraz má jeho príbeh novú nádejnú kapitolu.

Kaitlin uviedla, že lekári dali jej synovi šancu na život. V skutočnosti už nemusel byť hospitalizovaný a bolo im oznámené, že sa môže vrátiť do školy.

Podľa jeho matky bolo puto, ktoré si obaja súrodenci vytvorili, nápomocné pri Beckettovom uzdravení, ako aj pri udržaní jeho nálady. „Vyvinuli si puto, ktoré majú len súrodenci, a ani ja by som ho nedokázala nahradiť,“ vysvetlila.

Chlapec sa mohol vrátiť do triedy a znova sa spojiť so svojimi spolužiakmi po tom, čo dlho nemohol zúčastniť vyučovania. Okrem toho povedal, že sa mu vracia rovnaká energia ako predtým.

„Mal naozaj zahmlenú myseľ a mnohým veciam nerozumel. Teraz je to zaujímavé vidieť. Minule sme sedeli pri stole a on si čítal,“ opísala jeho matka.

Okrem toho sa mu podarilo získať späť sebadôveru a začal žiť normálnym spôsobom. „Je to naozaj skvelé a má to aj dobrý vplyv na budovanie jeho sebavedomia,“ dodala Kaitlin.

Hoci má po chemoterapiách nejaké následky, ako napríklad bolesti nôh, Beckett sa hrá so svojou sestrou každý deň, rovnako ako predtým. „Teraz sa môžu hrať ako normálni súrodenci. Hrajú sa spolu vonku a užívajú si spoločné detstvo,“ povedala.

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights