Princ Harry prezradil, prečo sa spolu s manželkou Meghan stále nevzdali svojich titulov vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu

Americký novinár Anderson Cooper dal princovi Harrymu otázku na telo po tom, čo sa do kníhkupectiev dostala jeho kniha Spare.  

Pár naďalej používa kráľovské tituly vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, ktoré dostali od kráľovnej Alžbety v deň svadby v roku 2018. Novinár sa ho opýtal prečo.

„Prečo ste sa nevzdali titulov vojvodu a vojvodkyne?“

Harry odpovedal: „A aký by v tom bol rozdiel?“

Pár sa presťahoval do Kalifornie, chcú sa stiahnuť zo svojich rolí. Novinár sa teda opýtal, prečo to musia robiť takto verejne? Prečo princ odhaľuje rozhovory, ktoré mal so svojím otcom alebo bratom? Harry totiž tvrdil, že sa to snažil riešiť za zatvorenými dverami.  

„Zakaždým, keď som sa o to pokúsil súkromne, došlo k brífingom, únikom informácií a podsúvaniu príbehov proti mne a mojej manželke. Viete, rodinné motto je ‚nikdy sa nesťažujte, nikdy nevysvetľujte‘,“ povedal Harry o prísloví. „Ale to je len motto a v skutočnosti to neplatí.“

Taktiež prezradil, že sa snažil 6 rokov riešiť tieto záležitosti súkromne, chcel sa zblížiť so svojou rodinou. A priznal tiež, že sa to vôbec nemuselo zájsť až tak ďaleko. „Viedol som rozhovory, písal som listy, písal som e-maily a vždy to skončilo tak, že to, čo tvrdím ja, sa vlastne nedeje. Že si to len predstavujem. To je naozaj ťažké prijať.“

Nakoniec dodal, že ak by to všetko prestalo v momente, čo odišiel s manželkou Meghan a synom z krajiny, možno by to dnes vyzeralo inak.  

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Princ Harry prezradil, prečo sa spolu s manželkou Meghan stále nevzdali svojich titulov vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu”