„Všetky 3 moje deti zomreli“ – toto je môj odkaz všetkým rodičom

Žena sa rozhodla napísať list, po tom, čo stratila svoje tri deti. Chcela vyjadriť svoje pocity a povedala rodičom, aby trávili čas so svojimi deťmi.

Kathleen Keyes povedala, že bola prekvapená reakciou na jej list, ktorý sa po jeho zverejnení stal hitom internetu.

„Moje tri deti, moja dcéra a dvaja synovia zomreli na cystickú fibrózu, genetické ochorenie pľúc. Prežili spolu plnohodnotný a oduševnený život, nechceli sa poddávať tomuto ochoreniu.

Boli vtipní, inteligentní a obdarení talentami, ktoré naplnili tento dom hudbou a životom. Dokázali vyjadriť svoje pravé ja a sloboda či čestnosť im neboli cudzie.

Strata dieťaťa je ako vytrhnutie srdca. Smútok sa stavia do cesty dennému svetlu, nehovoriac o nočnej tme.

Vianoce sú čierne, bez pozlátka, zatiaľ čo masy ľudí sa hrnú do nákupných ulíc.

Gráinne zomrela v roku 2002 vo veku 15 rokov, Darragh zomrel v apríli 2012 vo veku 19 rokov a Fergal, ktorý zomrel vo veku 31 rokov, vlani v decembri.

„Moje deti bojovali, aby zostali nažive,“ povedala. „Darragh si vyprázdňoval pľúca trikrát alebo štyrikrát denne.“

Nakoniec sa rozhodol, aby ho odpojili od prístrojov, ktoré mu pomáhali, a povedal, že už má dosť všetkých tých infúzií a hadičiek.

„Pozrel sa pred seba a jeho oči boli tmavé a sklenené,“ povedala jeho mama. Pozrel sa na nich a povedal, že bude na stromoch a že ho tam nájdu.

Povedala, že nehľadá súcit a nechce, aby ju ľudia ľutovali

„Som len žena a človek. Stratila som lásky svojho života.“

„Myslím, že to bolo niečo vo mne, čo zaklopalo na moje vlastné dvere. Potrebovala som sa vyrozprávať. Potrebovala som vyjadriť, ako sa cítim. Som tu v tomto dome sama a moja rodina je minulosťou. Chcela som svojim listom povedať rodičom, aby trávili viac času so svojimi deťmi.

Kathleenin list je pripomienkou pre nás všetkých, aby sme pevne držali svoje deti a uvedomili si skutočné dary, ktoré máme v náručí. A užite si tieto spoločné chvíle. Nikdy neviete, kedy im bude navždy koniec.

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “„Všetky 3 moje deti zomreli“ – toto je môj odkaz všetkým rodičom”