Vyberte si ten najkrajší strom a zistite slovo, ktoré vás charakterizuje! FUNGUJE TO PERFEKTNE

Každý človek je jedinečný a neopakovateľný a na svete sa s výnimkou jednovaječných dvojčiat nenájdu dvaja rovnakí ľudia. Niektoré povahové črty však napriek tomu pomerne často súvisia.

Podľa toho, čomu človek dáva prednosť, možno usudzovať na niektoré črty jeho osobnosti, povahu a hodnoty, ktoré vyznáva.

Skúste si teda vybrať jeden zo stromov, ktorý sa vám najviac páči. Zistíte tak slovo, ktoré by malo vystihovať vašu osobnosť.

А – Nadšenec. Do každej veci sa vkladáte celý a všetko, čo ste začali, vždy dotiahnete až do konca.
Zvolili ste strom s najsilnejším kmeňom. To ukazuje na človeka naplneného entuziazmom, ktorý nič nenechá ležať nedokončené a vždy sa všetkému venuje tak dlho, kým to nedokončí. Ste vášnivá povaha, silný záujem o niečo vás dokáže strhnúť. Ste priami a impulzívne, nikdy však agresívny. Vaši blízki dobre vedia, že nájsť lepšieho priateľa je prakticky nemožné. Ste štedrí a láskaví a u ľudí, ktorí si to zaslúžia, neskrblíte ​​pochvalou.

В – Zodpovedný. Pre vás je veľmi dôležité naplniť očakávania ľudí, ktorí vám dali svoju dôveru.
Zvolili ste strom, ktorý má plody. To vás charakterizuje ako človeka veľmi zodpovedného. Prajete si dosiahnuť výsledky svojej činnosti, a naplniť tak očakávania ľudí, ktorí vám dali dôveru. Boli by ste veľmi dobrým duchovným vodcom alebo učiteľom. Máte veľmi vysoké morálne štandardy a rozvinutou duchovnosť.

Zodpovednosť cítite nielen za seba a svoju prácu, ale aj za svoju rodinu a blízkych priateľov. Nikdy im neodmietnete pomôcť a ak máte k tomu možnosť, pomáhate aj iným ľuďom.

С – Kreatívny. Ste doslova generátorom nových myšlienok a nevšedných nápadov.
Zvolili ste rôznofarebný strom. Takáto voľba ukazuje na človeka tvorivých, nevšedných a nevšedných schopností. Ste schopní každú vec aj každý jav nazerať z niekoľkých možných pozícií naraz.

Práve tento podivuhodný dar vám umožňuje nachádzať nevšedné prístupy a nečakané riešenie rôznych záležitostí, niekedy aj vzájomne dosť odľahlých.

V myšlienkach sa často prenášate do minulosti či budúcnosti, pokúšate sa vžiť do reálnych historických postáv ale niekedy aj do svojich blízkych alebo známych.

Ste premýšľavý, málovravný typ a ľudia vás niekedy mylne pokladajú za introverta. Divili by sa, keby vás mohli vidieť v kruhu najbližších – žertéř, hračička a vtipálek. Viete je rozosmiať až k slzám.

D – Nezávislý. Ste zvyknutí riešiť problémy samostatne a vo všetkom spoliehať len na seba.
Zvolili ste strom s množstvom rôznych detailov. Ste nezávislý človek a neprajete si túto skutočnosť meniť. Ste zvyknutí dosiahnuť každý cieľ, a to vlastnými silami.

Máte analytickú myseľ, prevláda logické myslenie. Ľudí udivuje vaša pevnosť a vytrvalosť. Ste skvelý šéf a prísny nadriadený. Najnáročnejší ste však sami na seba. Nechcete po nikom nič, čo by ste perfektvne nezvládli sami. Navyše viete veľmi oceniť dobrú prácu. Podriadení si cení. Milujete zvieratá. Len vaši najbližší poznajú vašu citlivú a zraniteľnú povahu.

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vyberte si ten najkrajší strom a zistite slovo, ktoré vás charakterizuje! FUNGUJE TO PERFEKTNE”