sobota, 27 júla, 2024

Príbeh zo života: „Zistila som, že randím so ženatým mužom.“ TOTO MA ŠOKOVALO

„Chodím so ženatým mužom. Hoci si tým už nie som taká istá, no zatiaľ sme sa nerozišli. Status milenky mi teda stále patrí. Ale len pred pár týždňami som sa na to pozerala úplne inak.

Zoznámenie s Victorom

Asi pred šiestimi mesiacmi som stretla muža, Victora. Bol pekný, bohatý a so zmyslom pre humor.

Nie som vyberavá žena, takže som ani nečakala veľa darčekov alebo kvetov. Myslím, že sa mu to na mne páčilo. Moja spontánnosť. Náš vzťah bol úžasný a verila som v pokračovanie.

shallow photography of man hugging woman outdoorsunsplash

Vzhľadom na pracovné vyťaženie v práci sme sa nevideli tak často, ako by sme si priali. Ale čo sa dá robiť. Vydržala som. Napriek všetkému sa nám niekedy podarilo ísť von na večeru alebo sa len tak prejsť.

Všetko vyzeralo dobre. Pred pár týždňami som náhodou videla na jeho displeji v telefóne správu s nákupným zoznamom. Odosielateľom bola žena. Bola to jeho manželka. Samozrejme, mohla to byť aj sestra, ale začala som sa pozerať na fakty.


unsplash

Randenie so ženatým mužom

Začala som zvažovať všetky momenty nášho vzťahu a okamžite som si všimla malé signály, ktoré moja zaľúbenosť usilovne ignorovala. Jeho neustále zamestnanie, zriedkavé odchody z domu a rôzne malé detaily. Toľko vecí som si všimla, ale nechcela som ich vidieť!

V ten istý deň som sa rozhodla úprimne sa porozprávať s Victorom.

Na moje prekvapenie sa za to ani nehanbil. Len sa poškriabal a, ako keby to ľutoval chybu. Na otázku, prečo podvádza svoju manželku, odpovedal, že každý muž by mal mať 2 ženy: jednu pre lásku, druhú pre pohodlie. Očividne som bola tá prvá.

silhouette of man and woman under yellow skyunsplash

Mám zavolať manželke alebo nie?

Absolútne nesúhlasím s tým, čo sa udialo. Samozrejme, ešte sme sa úplne nerozišli, ale psychicky som ho odstránila zo svojho života. Zostáva iba jedna otázka. Je mi jeho ženy veľmi ľúto. A verím, že každý si zaslúži poznať pravdu. Niekoľkokrát som siahla po telefóne, aby som vyťukala jej číslo a povedala jej, čo je jej manžel v skutočnosti zač.

Ale čo ak už to vie a teraz je pre ňu hlavnou vecou udržať rodinu pokope? Potom to pokazím. Aj keď čo pokaziť, ak je manželstvo už plné klamstiev zo strany manžela. Som zmätená a neviem čo mám robiť. Možno nechať všetko tak, ako to je? Napokon, nie je to moja rodina a ani moja vec.“

Zdroj: .

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights