Žena si odmietla vymeniť miesto s matkou, ktorá chcela byť so svojím synom: „Zaplatila som si miesto pri okne“

Dievča ubezpečilo, že by uvoľnilo svoje miesto každej matke, ktorá cestuje so svojím malým dieťaťom, ale nie tejto žene, ktorá chcela byť len vedľa svojho 17-ročného syna, ktorý už meral viac ako meter osemdesiat. Táto skutočnosť matku hlboko rozrušila a počas celého letu jej nadávala.

Ako mnohí ľudia vedia, keď si kúpite letenku, musíte si vybrať aj miesto na sedenie.

V niektorých prípadoch sa za sedadlo musí zaplatiť, pretože má viac miesta alebo sa nachádza na uprednostnenom mieste v lietadle.

Sú však ľudia, ktorí sa rozhodnú zbytočne neutrácať a apelujú na dobrú vôľu ostatných cestujúcich, aby mohli sedieť so svojimi blízkymi. Napodiv to spôsobuje dosť problémov, keď si druhá osoba odmietne vymeniť sedadlo.

Presne to sa stalo Suryi Gargovej, mladej Američanke, ktorá už sedela vo svojom lietadle, keď k nej pristúpila žena s prosbou, aby si vymenila miesto, aby mohla sedieť vedľa svojho syna.

„Človek by dúfal, že si to naplánovali lepšie, ale ja sa nevzdám svojho miesta. Máte malé deti, nie je to veľký problém. Pamätám si, ako sa ľudia vzdávali svojich miest pre mňa a môjho brata, keď som bola menšia, aby sme mohli sedieť vedľa rodičov. Chápem to,“ povedala.

Keď však videla, že žena chce sedieť len so svojím približne 17-ročným synom, ktorý už meria viac ako meter osemdesiat, nemienila sa s tým zmieriť.

Nemohla uveriť tomu, že od nej žiada, aby sa vzdala miesta pri okne a išla na miesto uprostred, len aby vyhovela svojim predstavám. „Celý čas, kým sme nastupovali, telefonoval so svojou priateľkou. To nebolo ‚jej malé dieťa‘, to bol jej dospelý chlapec,“ poznamenala.

„Bol to len prípad zlého plánovania a ja nechcem vyzerať ako debil, tak som povedala ‚nie, pozri, je mi to ľúto. Zaplatila som si za sedadlo navyše. Myslím, že budem sedieť na mieste, za ktoré som zaplatila,'“ uviedla, čo zrejme vyvolalo hnev ženy.

„Táto žena sa na mňa tvárila najodpornejšie, aké som kedy zažila, sadla si vedľa mňa na stredné sedadlo, ktoré jej bolo pridelené, jej syn sa vrátil na stredné sedadlo, ktoré mu bolo pridelené vzadu, a potom, nežartujem, mi pod nosom počas celého letu mrmlala nadávky.

Bola som v tomto prípade na omyle? Potrebujem, aby mi to niekto povedal,“ spýtala sa Gargová a ukončila video.

Na TikToku sa jej dostalo plnej podpory od stoviek ľudí: „Spôsob, akým reagovala, je presne ten dôvod, prečo by ste sa nemali vzdávať svojho miesta.

Dobrá práca, že si stála za svojím“ a „Mohla požiadať toho, kto sedel vedľa jej syna, aby si s ňou vymenil miesto. Ľudia sa cítia takí oprávnení. Neurobila si nič zlé,“ vyjadrili sa niektorí.

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žena si odmietla vymeniť miesto s matkou, ktorá chcela byť so svojím synom: „Zaplatila som si miesto pri okne“”