back to top
streda, 24 apríla, 2024

Chystáte sa do prírody? Tieto vychytávky spravia váš výlet ešte príjemnejším!

Kedy ste boli naposledy kempovať? A boli ste vôbec niekedy? Počasie už výletom do prírody praje, s dobrou výbavou a pohodlným outdoorovým oblečením v nej môžete príjemne stráviť celý deň či víkend. Vymeňte hotel za stan a zažijete dobrodružstvo, na ktoré sa nezabúda!

Doma sme sedeli už dosť, je čas na poriadne outdoorové zážitky! Zbaľte vak, spacák, stan, potraviny a vyrazte do lesa zažiť skutočné dobrodružstvo. Že doma nemáte nič potrebné na kempovanie? V Tchibo dostanete všetko od spacákov, kempingového náradia až po hry pre decká na dlhé cesty. Našli sme pre vás drobnosti, s ktorými bude váš výlet oveľa príjemnejší. 

9 funkcií v jednom

Lopatka, čelovka, praktické organizéry, karabínky, liekovka, ďalekohľad a dokonca aj rýchloschnúci uterák sa zmestí do jedného malého vaku a vám urobí službu na nezaplatenie.
Extra tip: Lopatka na kempovanie má až 9 funkcií – lopatka, nôž, pravítko, pílka, 6-hranný kľúč, otvarák, vyťahovač klincov, bezpečnostné lano a rýľ. 

Mobil nabije slniečko

Nabíjanie mobilu v prírodných podmienkach je dosť veľký problém, vlastne, povedzme si na rovinu – je to nemožné. So solárnou nabíjačkou sa však vybitého mobilu obávať nemusíte. Táto z Tchibo s 2 konektormi USB je odolná voči poveternostným podmienkam a karabínkou si ju môžete pripevniť na vak.

V objatí alebo každý sám?

S týmto spacím vakom sa láskyplných objatí v noci nemusíte vzdať. Je určený pre dve osoby, no pokiaľ vám spánok vo dvojici v jednom spacáku nevyhovuje, jednoducho ho môžete rozdeliť na dva.

Pončo na pohodlné prezliekanie

Toto univerzálne pončo si zamilujete. Už nikdy sa nebudete musieť trápiť pri prezliekaní z plaviek, obalená osuškou, ktorá stále padá. Pončo vás ochráni nielen pred zvedavými pohľadmi, ale aj pred prípadným nepríjemným počasím, oceníte ho aj pri neočakávanej letnej búrke a slúži aj ako uterák. V plážovom bufete sa vám v ňom bude tiež dobre sedieť.

Ekologická impregnácia, ktorá vydrží

Outdoorový vak chráni ekologicky šetrná impregnácia EcorepelÒ, ktorá neobsahuje PFC a je biologicky odbúrateľná. Okolo textilného vlákna vytvára tenučký film a odpudzuje vodu a nečistoty, ktoré sa na povrchu tkaniny jednoducho zrazia do kvapiek. A čo je úplne skvelé, že táto priedušná impregnácia zostáva zachovaná aj po vypratí.

Na pitný režim aj na varenie

Na viacdňových výletoch je potrebné zabezpečiť dostatok vody. Aby ste nemuseli vláčiť plné a prázdne fľaše, ľahký a stabilný skladací kanister aj s praktickým kohútikom vám zabezpečí až 10 litrov vody. A keď ju miniete, kanister jednoducho poskladáte.

Pozrite si v predajniach a na stránke tchibo.sk ďalšie vybavenie do prírody a tiež oblečenie z biobavlny a recyklovaných materiálov, v ktorom sa na výletoch budete cítiť skutočne pohodlne.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights