Slovenky sa podelili o to, ako povedali svojim mužom, že sú tehotné

Hovorí sa, že tehotenstvo je najkrajším obdobím v živote ženy a určite nám viaceré dáte za pravdu. S týmto obdbím sa však spája niekoľko problém a to napríklad to, ako svojej polovičke povedať, že o 9 mesiac budete mať dieťatko.

Mnoho žien vymýšľa kreatívne nápady, oslavy, videá, no niektoré vsadia na prirodzenosť a prezradia to len tak medzi rečou, či nechajú tehotenský test v kúpeľni tak, aby si ho partner všimol.

Niektoré oznámenia sú naozaj vtipné a my sme si pre vás pripravili zoznam tých najlepších, o ktoré sa s nami podelili Slovenky.

1) Boli sme v mekáči a zjedla som trikrát toľko, ako môj muž. Večer ma vyhnal spraviť si tehotenský test. Teraz nám robí radosť 7-mesačná dcérka.

2) „Musím ti niečo povedať.“ „Si tehotná.“ „Ako vieš?“ „Robiť dva týždne vkuse na večeru chlieb vo vajci nie je úplne v poriadku.“

3) Svojmu mužovi som dala darček. Boli to detské body s nápisom ľúbim svojho otecka a pod tým tehotenský test. Najkrajšia chvíľa v mojom živote. Mala princezná má už 10 mesiacov.

4) Mali sme ísť do kina. Prišla som o niečo skôr a celá natešená. Vytiahla som test a zamávala mu ním pred nosom. Akurát jedol, tak som počkala kým dožuje a on len: „Ok, aj som si myslel. Ale do kina ideme, či?“

Som tehotná miláčik

5) Presne na jeho narodeniny som si spravila test, ktorý mi ukázal krásne dve čiarky. Na druhy deň som išla k lekárovi, ktorý mi to potvrdil. Keďže sme sa o rodinku snažili už dlhšie, bol nadšený. O ďalšie dva týždne som mu na parkovisku oznámila, že čakáme dvojičky. Skoro odpadol.

6) My sme robili tehotenský test spolu. Kým sme čakali na výsledok, sedela som v kuchyni a modlila sa, aby bol negatívny. V tom mi priateľ zakričal: „Láska? Čo znamenajú dve paličky?“ Teraz už máme trojmesačného syna a som najšťastnejšia mamina.

7) Moja mama, keď ukázala v noci otcovi test, myslel si, že mu ukazuje tyčinku do ucha. Zľakol sa, že jej z neho ostala v uchu vata. Jej reakcia bola: „Ty hlupák, veď to je tehotensky test!“

8) V podniku pred párty som si ju doberal, lebo jej to meškalo. Povedal som jej, nech si ide spraviť test. Čakal som, že si zo mňa po návrate bude robiť srandu, preto som jej presviedčanie nebral až tak vážne. Až na piaty krát, kedy na mňa zvrieskla na celý podnik, som pochopil, že to myslí vážne. Hodil som do seba 5 panákov, uistil ju, že to zvládneme. Sme v siedmom mesiaci, zasnúbení a tešíme sa na synčeka.

Bábätko je na ceste

9) Zobudila som ho o pol piatej ráno a ukazovala mu test. Myslel si, že je to pero, a preto začal hľadať papier, ktorý mu dávam podpísať. Až po pár sekundách a intenzívnom žmurkaní si všimol, čo drží v ruke.

10) Oznámila mi to na vrchu Tsambika na Gréckom ostrove Rodos. Je tam kostolík, kam sa chodia modliť také páry, ktoré nemôžu mať deti. Nám sa to podarilo hneď po svadbe, tak sme tam šli na medové týždne.

11) Kúpila som stieraciu pohľadnicu v tvare veľkého srdca. Keď ho muž zoškrabal mincou, bolo tam napísané: „Sme tehotní.“ Veľmi sa tešil a keď sme sa chvíľku na to sťahovali do nového domu, hneď tú pohľadnicu dal v obývačke na okno, ako na výstavu. Bol to nezabudnuteľný moment.

 

12) Napísala som mu SMS: „Budeš otcom.“ Bola som v obývačke od radosti zaskočená a nehodná slova. Z kuchyne pribehol ku mne a hneď spustil otázky. Nezmohla som sa na slovo.

13) Nebola som si istá, či sú tam dve čiarky, tak som sa ho jednoducho išla opýtať, či vidím dobre. A videla som. Termín máme na 10. augusta.

 

Zdroj: facebook.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Slovenky sa podelili o to, ako povedali svojim mužom, že sú tehotné”