utorok, 22 októbra, 2024

16.-19. októbra: otvorí sa portál Arktúra, vesmír vám daruje 96 hodín liečenia a karmického uvoľnenia!

Tieto dni budú plné neuveriteľných náhod, náhlych vhľadov a odhalení. To, čo sa v tejto chvíli objaví v našom živote, môže neuveriteľným spôsobom urýchliť zmenu osudu. Arktúr otvára kozmický portál, ktorý nás pozýva, aby sme našli cestu domov k sebe samým, do stredu svojho bytia a spojili sa so svojou dušou.

Portál Arktúra sa otvára dvakrát do roka, keď sa zdokonalí súhvezdie medzi Slnkom a Arktúrom.

Čo by sme mali vedieť o Arktúre?

Arkturus je jedna z najväčších a najjasnejších hviezd na oblohe, od dávnych čias sa považuje za magickú, odpúšťajúcu, milujúcu a vysoko vibračnú hviezdu spojenú s novými začiatkami a neuveriteľnými premenami.

Od 16. do 19. októbra sa otvorí mocný energetický portál, ktorý umožní Arktúrovmu žiarivému svetlu dokonale sa spojiť so slnečnými lúčmi a vniesť tak do našej duchovnej cesty kúzlo. Portál urýchli naše odpustenie a uzdravenie a umožní nám hlbšie sa ponoriť do významu skúseností, ktoré sme počas svojej životnej cesty zažili.

Táto udalosť nesie dôležité posolstvo pre nás všetkých: povzbudzuje nás, aby sme zmenili svoju perspektívu, aby sme sa zamysleli nad tým, že udalosti a okolnosti nášho života sú pre nás.

Zmena perspektívy je nesmierne dôležitá, pretože nám pomáha vidieť výzvy a prekážky ako príležitosti na rast a rozvoj. Dôverujte vesmíru a pestujte náš vzťah s božstvom.

Portál Arcturus mení situáciu pre nás všetkých

Táto vesmírna udalosť nám napokon pripomína našu skutočnú podstatu. V časoch neistoty a premien nás konjunkcia Slnka s Arktúrom nabáda, aby sme otvorili svoje srdcia, nechali odísť to, čo bolo, odpustili minulosti, dôverovali božskému plánu a pestovali svoj vzťah s vesmírom.

Rituál na uzdravenie a spojenie s božstvom!

Čo budete potrebovať:

Pokojné a pohodlné miesto;
sviečku (najlepšie bielu alebo modrú – symbol čistoty a duchovnosti);
papier a pero;
veľkú misku s vodou;

Čo musíte urobiť:

1.Nájdite si tiché miesto, kde vás nikto nebude rušiť.

2. Buďte čo najviac uvoľnení. Chrbát držte rovno a niekoľkokrát sa zhlboka nadýchnite, sústreďte sa na cvičenie, spojte sa s prítomným okamihom.

3.Zapáľte sviečku a nechajte jej plameň predstavovať svetlo vesmíru a jasnosť vašich zámerov.

4. Vyslovte svoje zámery nahlas, čo najjasnejšie. Napríklad: „Uvoľním z minulosti všetko, čo mi už neslúži, a otvorím svoje srdce transformačným energiám portálu Arcturus.“

5. Venujte chvíľu kontaktu s pocitmi, ktoré ste si napísali. Keď budete pripravení, povedzte: „Zbavujem sa toho všetkého.“ Papier roztrhajte na malé kúsky a hoďte ho do misky s vodou.

6.Keď sa kúsky papiera namočia, predstavte si, ako sa z nich odplavuje negatívna energia a bremeno minulosti, čo vám dáva pokoj a slobodu, ktorú ste tak veľmi potrebovali.

7 Poďakujte vesmíru, portálu Arcturus a sfúknite sviečku.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

5 znakov, že sa vás ANJEL snaží kontaktovať vo vašich snoch! Neignorujte to

Máte pocit, že vám anjel strážny posiela dôležitý odkaz?...

Čo znamenajú biele škvrny, ktoré sa objavujú okolo vašich očí? (nevytláčajte si ich)

Na pokožke tváre, najmä na tenšej pokožke okolo očí,...

Prečítaj si aj

5 znakov, že sa vás ANJEL snaží kontaktovať vo vašich snoch! Neignorujte to

Máte pocit, že vám anjel strážny posiela dôležitý odkaz?...

Čo znamenajú biele škvrny, ktoré sa objavujú okolo vašich očí? (nevytláčajte si ich)

Na pokožke tváre, najmä na tenšej pokožke okolo očí,...

Ani lekárom sa to nezdalo: dvojčatá sa narodili v ten istý deň, ale počaté boli s trojtýždňovým odstupom!

Podľa odborníkov ide o najväčší vekový rozdiel, aký bol...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

5 znakov, že sa vás ANJEL snaží kontaktovať vo vašich snoch! Neignorujte to

Máte pocit, že vám anjel strážny posiela dôležitý odkaz? Duchovní sprievodcovia, anjeli a iné božské bytosti radi komunikujú s ľuďmi rôznymi spôsobmi.Používajú veci, ako...

Čo znamenajú biele škvrny, ktoré sa objavujú okolo vašich očí? (nevytláčajte si ich)

Na pokožke tváre, najmä na tenšej pokožke okolo očí, si môžete všimnúť drobné biele škvrny. Nemusíte zúfať, ukážeme vám, aké je riešenie, ak bojujete...

Lekári povedali otcovi, že má len mesiace života, a tak si naplánoval vlastný pohreb – ale ukázalo sa, že mu bola nesprávne diagnostikovaná

40-ročnému Callumovi Laingovi, otcovi dvoch detí zo Škótska, diagnostikovali rakovinu v 4. štádiu a začal plánovať posledné mesiace života, kým si lekári uvedomili, že...
Verified by MonsterInsights