Po Matovičovi už útočia aj na ministra obrany a jeho rodinu. Za vyhrážanie podal 7 trestných oznámení!

Situácia na Slovensku v rámci pandémie koronavírusu sa zhoršuje. To si vyžiadalo sprísnenie opatrení a hovorí sa aj o tvrdom lockdowne počas Vianočných sviatkov. Takéto ťažké aj keď potrebné rozhodnutia politikom škodia v zmysle, že sa ľudia vyvršujú na ich osobe. Vyhrážky na svoju osobu či svoju rodinu si zažíva premiér Igor Matovič, ktorému počas protestov doniesli pred dom rakvu s vencom. Urážkam na internete sa nevyhol ani minister obrany, Jaroslav Naď, ktorý už podnikol v tejto veci právne kroky.

 

Kto chce kam, pomôžme mu tam…

“Môžem potvrdiť, že k dnešnému dňu sme ja, alebo priamo zodpovedné bezpečnostné zložky, podali zatiaľ 7 trestných oznámení za nebezpečné vyhrážanie. A budem v tom pokračovať. Rovnako boli prijaté ďalšie opatrenia na ochranu mojej rodiny. Nedopustím, aby si niekto vybíjal svoj primitivizmus na mojich deťoch. Rovnako upozorňujem, že napriek tomu, že viacerí podozriví teraz vyplakávajú, že oni to tak nemysleli, budem trvať na svojom.

A pripomínam, že keďže je vyhlásený núdzový stav, tresty sú vysoké,” napísal na svoj Facebook. Okrem fotografie svojej rodiny pridal aj výhražné komentáre aj s menami ľudí, ktorí prajú Naďovej rodine smrť.

 

Celý status a nenávistné komentáre si môžete prečítať tu:

A DOSŤ! 7 TRESTNÝCH OZNÁMENÍ!

Stačilo! To, že ako politicky aktívna osoba mám strpieť vyššiu mieru útokov voči mojej…

Uverejnil používateľ Jaro Naď – minister obrany SR, OĽANO Pondelok 14. decembra 2020

 


zdroj: Jaro Naď – minister obrany SR, OĽANO

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Po Matovičovi už útočia aj na ministra obrany a jeho rodinu. Za vyhrážanie podal 7 trestných oznámení!”