“Slovensko nemá predsedu vlády.”: Ostré slová od Pellegriniho pre Matoviča!

O pár dní nás čaká Vianočný lockdown, ktorý včera ohlásil minister zdravotníctva Marek Krajčí. Po jeho boku však chýbal samotný premiér Igor Matovič, ktorého však nakoniec vyspovedali novinári. Vo svojich vyjadreniach bol však premiér tentokrát veľmi strohý. To, že sa Matovič neobjavil na tlačovej konferencii a len chabo novinárom ozrejmil čo nás počas sviatkov čaká okomentoval aj expremiér Peter Pellegrini.

Nedokázal sa ľuďom pozrieť do očí

Expremiér a zakladateľ novej politickej strany Hlas-SD, Peter Pellegrini, je momentálne v domácej karanténe. Pred pár dňami sme Vás informovali o tom, že u neho bola zistená nákaza koronavírusom.

Verejnosti sa tak prihovára z domu prostredníctvom sociálnych sietí. Len krátko po skončení včerajšej tlačovej konferencii k novým opatreniam premiéra Pellegrini skritizoval. “Slovensko oddnes nemá predsedu vlády. Igor Matovič rezignoval na svoje povinnosti, nedokázal sa pozrieť ľuďom do očí a utiekol od zodpovednosti za ďalší vývoj pandémie…

Je neskutočná hanba, že predseda vlády ani koaliční lídri nepredstúpili pred ľudí, zodpovednosti sa však v žiadnom prípade nevyhnú,” rázne napísal Pellegrini.

Skritizoval aj nové opatrenia

Vládou prijaté opatrenia sú na jednej strane nedostatočné, aby skutočne účinne obmedzili šírenie vírusu, na druhej strane dostatočné na to, aby ľuďom skomplikovali najkrajšie sviatky roka,” skritizoval nové opatrenia Pellegrini.

V rámci nových opatrení sú momentálne najhorúcejšími témami 2 výnimky zo zákazu vychádzania. Jednou je cesta na bohoslužby, ktorej sa teší Anna Záborská (Kresťanská únia) a otvorené lyžiarske strediská s povinnosťou preukázania sa negatívnym testom. Do radosti Záborskej sa tak obuli hneď političky, ktoré to považujú za nezodpovedné a za hazard s ľudskými životmi.

 

SLOVENSKO ODDNES NEMÁ PREMIÉRA

Slovensko oddnes nemá predsedu vlády. Igor Matovič rezignoval na svoje povinnosti,…

Uverejnil používateľ Peter Pellegrini Streda 16. decembra 2020

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on ““Slovensko nemá predsedu vlády.”: Ostré slová od Pellegriniho pre Matoviča!”