sobota, 27 júla, 2024

Fico sa opäť vyjadruje k zadržaným napojeným na Smer. Pod sľubom slobody ich nútia svedčiť proti Kaliňákovi a Ficovi!

Ešte včera sme Vás informovali o stanovisku Roberta Fica k ďalším zadržaným ľuďom, ktorý sú napojený na jeho stranu Smer-SD. Fico stále trvá na tom, že sa  jedná o politických väzňov na objednávku. Rovnako tvrdil aj v relácii televízie TA3, V politike, kde mu oponovala Veronika Remišová (Za ľudí).

Predseda Smeru dokonca prezradil, že orgány činné v trestnom konaní tlačia na zadržaných aby svedčili proti nemu a Kaliňákovi. Nezabudol ani skritizovať nákup antigénových testov či niektoré výnimky vydané hlavným hygienikom Jánom Mikasom.

 

Sú v tom “namočení” sudcovia a prokurátori

V relácii TA3 tak Fico bránil zadržaných ľudí v troch kauzách – Judáš, Božie Mlyny a Očistec. Stále tak tvrdí, že ide o politických väzňov, ktorých do väzby dostali ľudia napojený na rôznych prokurátorov a sudcov.

Podľa jeho slov by v tom mal byť zapletený prokurátor Ondrej Repa, sudkyňa Pamela Záleská či sudca Najvyššieho súdu, Juraj Kliment. „Nesnažte sa falšovať dejiny Slovenska,“ oponovala Ficovi Remišova s tým, že svojimi slovami uráža skutočných politických väzňov. Okrem iného dodala, že mnoho zadržaných sa už k činom, z ktorých boli obvinení, aj priznali. 

 

https://www.instagram.com/p/CJEHZ8QLPem/

 

Pod nátlakom majú vypovedať proti Ficovi či Kaliňákovi

Čo sa týka kauzy ohľadom sudcu Klimenta, ktorý podľa Fica nemal čo v senáte pri prípade Dušana Kováčika čo robiť, bývalý prokurátor nevyužil svoje právo. Kováčik tak mohol namietať Klimenta ako člena senátu no túto možnosť nevyužil. Fico sa priznal k tomu, že má informácie o tom, že niektoré orgány činné v trestnom konaní vytvárajú na zadržaných nátlak.

Tí majú tak pod zámienkou pustenia na slobodu svedčiť proti Ficovi ale aj Kaliňákovi. No prokurátori, ktorí dozorujú najväčšie kauzy tak potvrdili, že vo vyšetrovaniach nastal posun vďaka priznaniam očitých svedkov. Ich výpovede tak dokonca potvrdzujú vecné ale aj listinné dôkazy.

 

https://www.instagram.com/p/CILE96LHXEl/

 

Pofidérny nákup testov a Mikasova vyhláška

Predseda Smeru nezabudol opomenúť ani nákup antigénových testov od istej trnavskej firmy. Podľa neho tak na túto firmu existujú rôzne prepojenie vo vláde Igora Matoviča.

No Remišová to objasnila tým, že daná firma ponúkla najlepšiu kvalitu a zároveň aj najnižšiu cenu, za ktorú získalo testy dokonca aj Rakúsko.

Kritizoval aj vyhlášku hlavného hygienika, Jána Mikasa, ktorý na poslednú chvíľu dovolil aj covid-pozitívnym poslancom prísť na mimoriadne stretnutie vlády, na ktorej sa predĺžil núdzový stav.

Na to zakontrovala Remišová tým, že Fico ohrozoval ľudí, ktorý sa na zhromaždení ukázal bez rúška. Sama si tak myslí, že práve núdzový stav pomôže vláde vydávať potrebné opatrenia na zastavenie pandémie, ktoré zahŕňa zákaz vychádzania či zhromažďovania.

 

https://www.instagram.com/p/CKit26WL0Gv/

 

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights