Babička a jej vnuk dokazujú, že zábava nie je vekovo obmedzená

Existujú veci, ktoré nás ako ľudí nikdy neprestanú baviť, ako napríklad šport, hudba, tanec, kreslenie a zábava samozrejme tiež patrí do tohto zoznamu. Vždy je pekné zdieľať rovnaké záujmy so svojimi priateľmi alebo rodinou. V tomto prípade rodinné putá zohrávajú skutočne veľkú úlohu.

Napríklad influencer a Youtuber, Ross Smith a jeho 95-ročná babička Pauline Kana majú celkom neobvyklého koníčka.

Duo trávi čas natáčaním videí a spoločným fotografovaním vtipných fotografií. Ale to nie je všetko! Vnuk a stará mama si radi zahrajú aj rôzne postavy na zabavenie svojho publika na internete a nosia tiež vtipné kostýmy pri zvláštnych príležitostiach, ako je 4. júl, Vianoce, deň svätého Patrika a mnoho ďalších!

Buďme úprimní, že väčšina z nás by chcela mať takú skvelú babičku. Vedeli by ste si predstaviť, že by ste svoju babičku požiadali, aby sa s vami obliekla do rovnakého kostýmu? Vo väčšine prípadov by naše staré mamy povedali. „Na toto som už príliš stará!“ alebo by rovno odmietli taký hlúpy nápad.

Pozrite si spolu s nami vtipné fotografie tohto kreatívneho dua babičky a jej vnuka.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

Zdroj
Zdroj foto: Instagram

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Babička a jej vnuk dokazujú, že zábava nie je vekovo obmedzená”