Takto sa zmenili herci z filmu Titanic po 23 rokoch. Leonardo DiCaprio vôbec nezostarol

Bez ohľadu na to, koľko času uplynulo, existujú veci, ktoré sa nikdy nezmenia. Rovnako ako skutočnosť, že Titanic sa potopil, alebo že filmové spracovanie tohto príbehu zostáva hlavným dôvodom, ktorý rozplakal milióny ľudí v kinách. Pravdou však je, že už ubehlo neuveriteľných 23 rokov od toho, čo sme mohli prvýkrát vidieť tento film. Ako asi vyzerajú hlaví predstavitelia? Čomu sa venovali za posledných 23 rokov?

  1. Leonardo DiCaprio (Jack Dawson)
© Titanic / Paramount pictures© leonardodicaprio / Instagram

Leonardo DiCaprio si vďaka úlohe Jacka Dawsona získal mnohých divákov, ale jeho výkon nedokázal zaujať členov akadémie a nestal sa tak držiteľom Oskara. Na získanie vytúženej sošky za účinkovanie v snímke The Revenant si musel počkať ohromných 18 rokov. Jeho najnovším hitom bol Tarantinov film Once Upon a Time in Hollywood, v ktorom si zahral po boku Brada Pitta. Vďaka tomuto výkonu získal DiCaprio ďalšiu nomináciu na Oscara.

Navyše zostáva milovaným a profesionálnym kolegom. Po získaní Zlatého glóbusu za film Once Upon a Time in Hollywood si Brad Pitt neváhal uctiť svojho hereckého kolegu slovami: „Musím tiež poďakovať svojmu parťákovi. Sledoval som, ako rok čo rok jeho kolegovia získavajú ocenenia a ďakujú mu. Teraz už viem prečo. Je to pán a nebol by som tu bez teba, človeče. Ďakujem.“ Ale potom sa mu podarilo najelegantnejším spôsobom zavtipkovať na účet slávneho filmu: „Ja by som sa s tebou o tu dosku podelil.“

 

  1. Kate Winsletová (Rose DeWitt Bukaterová)
© Titanic / Paramount pictures© Camp Bestival / Youtube

Rovnako ako jej mužský kolega, ani ona nedokázala získať Oscara za výkon vo filme Titanic. Napriek tomu bola nominovaná na najlepšiu herečku a to je tiež veľký úspech. Na zaslúženú sošku si musela počkať 11 rokov, išlo o rolu vo filme Predčítač. V súčasnosti sa stále sa venuje rôznym projektom, nakoľko sa stará o svoje 3 deti.

Leonardo DiCaprio a Kate Winsletová sú dodnes dobrými priateľmi. V roku 2017 spolupracovali na rozsiahlej zbierke na podporu úsilia v boji proti klimatickým zmenám. Zorganizovali tiež súkromnú večeru na pomoc matke s rakovinou prsníka.

 

  1. Billy Zane (Caledon Hockley)
© Titanic / Paramount pictures© billyzane / Instagram

Billy Zane predviedol úžasné predstavenie ako najlepší záporák Titanicu. Málokto by dokázal pochopiť to, čo urobil, aby udržal Jacka a Rose od seba. V každom prípade, Zane stále účinkuje vo filmoch a seriáloch ako Cliffs of Freedom či Curfew. Je tiež maliarom a organizuje výstavy.

 

  1. Frances Fisherová (Ruth DeWitt Bukaterová)
© Titanic / Paramount pictures© francesfisher / Instagram

Frances Fisherová má dcéru so svojím bývalým partnerom, hercom a režisérom, Clintom Eastwoodom. Ich dcéra sa volá Francesca Eastwoodová a herečka sa s ňou dokonca podelila o snímku na obrazovke v epizóde populárneho televízneho seriálu Fargo v roku 2017. Jedným z jej posledných projektov bol seriál Watchmen z roku 2019.

 

  1. Victor Garber (Thomas Andrews)
© Titanic / Paramount pictures© therealvictorgarber / Instagram

Počas filmu bolo mnohým z nás ľúto postavy Thomasa Andrewsa, ktorý bol svedkom toho, ako jeho veľdielo klesalo na dno Atlantiku. Victorovi Garberovi, hercovi, ktorý túto rolu stvárnil, sa našťastie nič také nestalo. Garber sa oženil a jeho kariéra je stále v plnom prúde.

 

  1. Suzy Amisová (Lizzy Calvert)
© Titanic / Paramount pictures© suzyamiscameron / Instagram

Suzy Amis, ktorá stvárnila Roseinu vnučku, je matkou 4 detí a je vydatá za režiséra filmu Jamesa Camerona. Stále je dôležitou osobnosťou verejného života. Založila organizácie, ktoré sa venujú zvyšovaniu povedomia a boju proti klimatickým zmenám, ako aj propagácii potravín, ktoré nepoškodzujú planétu.

 

  1. Eric Braeden (John Jacob Astor)
© Titanic / Paramount pictures© ericbraedengudegast / Instagram

Eric Braeden, ktorý stvárnil jednu z najbohatších postáv na palube Titanicu, je dnes 79-ročný ženatý muž a otec jedného dieťaťa. Okrem toho, že je herec, je vynikajúcim športovcom a hrá tenis. Publikoval tiež autobiografiu, v ktorej hovorí o tom, ako skutočne prežil na potápajúcej sa lodi. Samozrejme, nejednalo sa o Titanic, bola to loď menom MV Wilhelm Gustloff.

 

  1. David Warner (Spicer Lovejoy)
© Titanic / Paramount pictures© Abbedabb / Wikipedia Commons

Ak ste tento film už dlho nevideli a nepamätáte si, kto bol Spicer Lovejoy, pokúsime sa vám osviežiť pamäť: bol to policajt, ​​ktorý dával pozor na Jacka, pretože tušil, že nie je ten čestný človek, za ktorého sa vydával. Warner dostal už predtým príležitosť pracovať na filme, ktorý rozprával príbeh slávnej potápajúcej sa lode. Možno aj vďaka tomu predviedol taký skvelý výkon! David Warner stále účinkuje v televízii a na veľkom plátne. Jedným z jeho posledných hitov bol Návrat Mary Poppins.

 

  1. Danny Nucci (Fabrizio)
© Titanic / Paramount pictures© danooch / Instagram

Danny Nucci hral na Titanicu verného Jackovho pomocníka a priateľa. Od roku 2003 je ženatý s herečkou Paulou Marshallovou a má 2 dcéry. Pokračuje v práci na filmoch a úspešných seriáloch ako napríklad Myšlienky vraha a Kriminálka Las Vegas.

Pamätáte si na emócie, ktoré vo vás tento film vyvolal, keď ste ho prvýkrát videli?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Takto sa zmenili herci z filmu Titanic po 23 rokoch. Leonardo DiCaprio vôbec nezostarol”