Urazila jej syna, lebo mal na sebe sukňu. Reakciu matky nečakala

Haylee Bazen je matkou syna menom Zackary, 3-ročného chlapca, ktorý sa na škôlkarsku akciu rozhodol prezliecť za Elsu, princeznú z animovaného filmu Ľadové kráľovstvo. Keď spolu čakali na autobus a rozprávali sa, vedľa stojaca žena začala kritizovať Haylee za to, že dovolila svojmu synovi obliecť si sukňu a takto s ním vôbec šla po ulici.  Haylee to nedalo a na svoj Facebook napísala status, ktorý sa šíri internetom.

,,Zackary je môj syn, má 3 roky a môže byť tým, kým chce. Dnes bol princeznou od Disneyho a nechala som ho ísť takto aj do škôlky. Prečo? Pretože si to hcel obliecť, chcel svojim učiteľkám a kamarátom ukázať svoje šaty a pretože chcel všetkým zaspievať „Let It Go”. Nerozumiem rodovým stereotypom.”

,,Hraj sa s autami, bábikami aj pirátmi. Jazdi na kolobežke a tlač kočiar. Urob make up alebo pomaľuj zombíka, a ak sa rozhodneš obliecť si šaty, môžeš to urobiť – nič ti nebráni!”

,,Ak nás nabudúce stretnete oblečených za princeznú alebo za kovboja, nechajte si nevhodné komentáre a nepekné slová pre seba. To vy by ste sa mala hanbiť, nie my.”

Čo si o tom myslíte vy?

Zdroj: webniusy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Urazila jej syna, lebo mal na sebe sukňu. Reakciu matky nečakala”