Zvonku tento dom vyzerá úplne obyčajne. Keď však vstúpia dovnútra, ľudia sa začnú chytať za hlavy…

Máte svoju obľúbenú farbu? Mne sa napríklad páčila červená už od mojich desiatich rokov. Každé leto som prosila svojich rodičov, aby mi kúpili jedno červené tričko. Potom nastal akýsi prelom a ja som začala milovať modrú. Teraz sa v mojom šatníku nachádzajú kúsky oblečenia s rôznymi odtieňmi modrej. Červená mi však ostala v duši, keďže je to farba môjho obľúbeného futbalového klubu.

Ľudia, ktorí si v nasledujúcom článku zariaďovali svoj príbytok však s výberom farby nemali žiaden problém. Dom sa nachádza v západnej časti Londýna a na pohľad zvnútra by bol pripravený len málokto.

Ako si môžete všimnúť, už pred vstupom do domu sa nachádzajú kvety modrej alebo fialovej farby. Možno je to akási predzvesť…

Faktom je, že v interiéry domu dominuje fialová farba.

 

Ľudia z celého sveta boli vnútrom pomerne dosť šokovaní, po tom, čo fotky domu uvideli na internete.

Mimochodom, celá budova je na predaj. Ak chcete žiť v tomto dome, budete musieť zaplatiť 400 tisíc britských libier.

Môžeme sa s určitosťou zhodnúť na tom, že na tejto planéte existuje len malý počet ľudí, ktorý by tento dom považovali za ideál. Zvyšok to berie ako extravaganciu či gýč.

Ľudia, ktorí dom predávajú, už potvrdili, že majú niekoľko záujemcov. Sami však priznávajú, že významná časť záujemcov tam prichádza kvôli obyčajnej zvedavosti.

Neexistuje miesto, kde by nebola fialová farba!

Záhrada vyzerá diametrálne odlišne…

Zaujímalo by ma, za aký čas sa nájde niekto, kto si dom kúpi a nasťahuje sa doň. Áno, sú ľudia, ktorí si svoj život nevedia predstaviť bez fialovej farby. A čo vy? Vedeli by ste si v tomto dome predstaviť svoje bývanie?

Podeľte sa o tento nezvyčajný článok aj s vašimi priateľmi na sociálnej sieti!

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zvonku tento dom vyzerá úplne obyčajne. Keď však vstúpia dovnútra, ľudia sa začnú chytať za hlavy…”