Najtrendovejšie strihy pre rok 2022: kvôli nim sa oplatí rozlúčiť sa s dlhými vlasmi!

Za nádherným vzhľadom žien spočíva drobností a každodennej starostlivosti o seba. Mnoho mužov si ani nevie predstaviť, koľko času a námahy vynaložia dámy na udržiavanie svojho zovňajška. Správne vybrané oblečenie, make-up, manikúra a samozrejme vlasy …

Pre tie, ktoré sa v tomto roku chystajú podstúpiť zmenu imidžu, tu máme výber najtrendovejších účesov pre rok 2022.

Najkrajšie ženské strihy

1. Strihy pre krátke vlasy

Ak chcete pôsobiť žensky, nie je nevyhnutné mať vlasy dlhé po pás. Aj s krátkym strihom môžu byť dámy atraktívne. Jedným z najtrendovejších účesov v roku 2018 naďalej ostáva obľúbený pixie a romantický bob. Pixie má niekoľko variant, ale najmodernejší je teraz v kombinácii s ofinou.

Milovníčkam extravagantných účesov sa oplatí upriamiť pozornosť na krásne variácie tradičných bobov s vystrihaním na krátko. Vystrihané boky, zátylok a rôzne tvary a obrazce pôsobia s týmto strihom veľmi štýlovo.

2. Strihy pre strednú dĺžku vlasov

Najobľúbenejšími sú v tomto roku strihy práve v strednej dĺžke vlasov – Long bob, Shag, Kare a asymetrický bob. Pozrime sa podrobnejšie na každý z nich. Strih Shag si získal  srdce mnohých žien, pretože je ideálny pre jemné vlasy, pridávajúc im objem a  pôsobí veľmi prirodzene, strapato.

Long bob vyzerá veľmi elegantne na stredne dlhých vlasoch. Nie nadarmo je považovaný za jeden z najviac ženských strihov.

Asymetrický bob pôsobí tiež veľmi žensky. Predlžené pramene na jednej strane z neho spravia odvážnejší strih.

Strih Kare zostáva už niekoľko rokov jedným z najpopulárnejších strihov u žien. Tento rok je veľmi štýlové nosiť ho s ofinou alebo mierne dopostupna.

3. Strihy pre dlhé vlasy

Majiteľkám dlhých vlasov radíme, aby dodržiavali klasiku. Najlepšie zvýrazníte tvár ak si predné vlasy necháte zostrihať do tváre alebo zvolíte jemnú postupku.

V tomto roku je tiež populárna predĺžená ofina. Namiesto asymetrickej však dajte prednosť hustej a rovne ofine.

Nám sa páčia všetky strihy na tento rok. A čo vy? Ktorý si vyberiete?

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Najtrendovejšie strihy pre rok 2022: kvôli nim sa oplatí rozlúčiť sa s dlhými vlasmi!”